‘'Pes doğrusu, 21 golde olur mu?''

‘

‘'U-19 Bandırma, Sanayi önünde ecel terleri döktü.''


U-15, U-19 ve 1. Amatör Küme paylaşan: zeki-karadeniz

  • 1. Amatör’ de, Tayfun tam gaz gidiyor.

Bandırma Manşet spor editörü Zeyyat Saygın, u-15, U-19 ve 1. Amatör küme’ de haftanın karşılaşmalarını yorumladı.

U-1 lig’de haftanın karşılaşmaları, Bandırma- Eti maçının genel değerlendirmesi, Puan cetvelinin göstergesi, Gelecek haftaya bakış ve ilginç gözlemler.

U-19 lig’de,  Sanayi – Bandırma karşılaşmasının ayrıntıları,  5. Hafta sonunda puan cetveline bakış, Gelecek haftanın değerlendirmesi.

  1. Amatör’de haftanın değerlendirmesi. Paşaçiflik- Sanayi karşılaşmasındaki ayrıntılar, Puan cetvelinin değerlendirmesi,  Gelecek haftanın derbisi Sanayi- Tayfun maçına bakış, hepsi ve dahası videoda izleyin izletin…


Bergomi
4.11.2014 21:15:25
21-0 maç evet kötü sonuç bana kalırsa Bandırma sporun yeri burası değil yeri akademi ligi ama bandırmanın hocaları endilerine güvenmedikleri için akademi ligine katılmayıda cesaret edemiyorlar bandırmadaki maçlarında başarı aldılarını düşünüyorlar ve yanılıyorlar balıkesire gittiler mi bir şekilde geçiyorlar ve gruplardada ordan burdan gelen mahalle takımlarına elenip geri dönüyorlar....

Asan Üseyin
6.11.2014 10:08:25
Kendi egolarını tatmin etmek isteyen hocalar sayesinde durum maalesef böyle. Şimdi nerde var iyi göze batan futbolcu alırlar BANDIRMA SPOR ya ondan sonra böbürlenerek gezerler 21 değil 41 atsan kaç yazar sen 3 puana değil üst lige taşıdıklarına bak TÜRKİYE LİGLERİNDE OYNAYAN KAÇ TANE FUTBOLCUN VAR YAZ OKULUNDAN YETİŞTİRİP TAKİP ETTİĞİNİZ. Siz ona bakın . Bayramlarda sizi arayıp ta HOCAM BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN SAYENİZDE EKMEK YİYORUM diyen bir futbolcunuz var mı yada kimin var söyleyin ELLERİNDEN ÖPELİM.

  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false